Tuesday, October 27

battle of the U.N.O

anda semue tau ape itu UNO??? its not the United Nation Organization.. UNO ni xde kene mengena ngan politik ok.. clear ya'll mind plzzz.... hehehehe.. UNO is a game, yg melibatkan card berwarna-warni dan bernombor 0-9, dan ade action cards juge... ape motif c'chemp post entry pasal UNO nih??? haaa, mehh bc mehh, nak cte....

KC320, 9.00 malam, 26 Oct 2009...

resident bilik ni terdiri drpd 4 org, iaitu Melati, Anggerik, Chempaka & Dahlia.. hari ni mereke semua telah memulakan sem baru mereka dengan battle yg berlangsung selama 3jam berturut-turut.. battle ni dinamakan, Battle of UNO....

selalunye, Chempaka yg dpt no1, tp ntah ngape aura dia xmai pl malam ni... melayang ke mana ntah!!! disebabkan itu, makanya Chempaka ini dpt no yg last sekali masa 1st round... yg dpt no1 is Dahlia... uihh, memang riuh r bilik 320 nih ngan perang suara mereka ber4...

maka, nak dijadikan cte, tb2 dlm round bape ntah.. Anggerik dpt no1... Dahlia, Melati & Chempaka amatlaaa terkeZuttt... makanya juga, mereka ber3 telah membuat satu pakatan, bukan pakatan rakyat/PK tp pakatan utk buat Anggerik ni dpt no4.. hahahaha... sungguh kejam mereka2 ini ye...

di pengakhirannya, round 9.. komplot tersebut tidak juga menjadi kerana Anggerik dpt no3.... sape yg dpt no4???? teka2x.... Dahlia?? Melati?? Chempaka??? yaaaa, betOOLL!! Chempaka laaa yg dpt no4, huhuhuhu...

setelah selesai, markah dihitung dan juara utk hari ni is Anggerik... rekOOOd seyh!!! ahakssss... maybe, esok ade sambungan utk battle ni lagi... kte tunggu je laaa ye... tapi, moral of the story is.. jgn ade niat nak wat dengki kat org ye... not gud tu.... dan kpd Chempaka, semoga aura kamu dtg pd esok hari.. e2pun, kalau dia nak mai r.. ngeh3x...

sekian, selamat malam! =p



c'chemp

2 comments:

  1. wehhhhhhhhh helo2 i slalu jgak ehh dpat num 1!

    ReplyDelete
  2. owwhhh selalu ye??
    maybe!!
    wawawaw~~

    ReplyDelete