Saturday, January 2

saya suka awak!! [part 2]

hye guys..kembali kte utk sambungan cte terhangat drpd c'chemp...sebelum tu, sila ambil perhatian ye, cte yg c'chemp sampaikan ni, adalah cte yg benar lagi betul..xmain la nak reka2 cte ni utk dptkan publisiti murahan@MEN-CA-PUB!

anyway..still remember the [part 1] entry?? if not, better u guys read it once again and then u can continue with this [part 2] entry.. bukan ape, takut ade yg xpaham salahsilah cte ni..eh cOOOPP!! bukan salasilah, tapi krOnOlOgi cte ni k.. wawawawawa~~ =D

before that, memperkenalkan watak baru iaitu MELAH.. MELAH ni is ex-gf kepada si LEMAN.. so, again:
"saya suka awak!!! [part 2]", starrring:
***LEMAN***,***JOYAH*** &***MELAH***


ok, nOw [part 2], lets begin: seperti biasa, modus operandi is SMS ye..

LEMAN= "miss u always, tapi nak wat cmne, xde rezeki nak dengan awak kan..huhuu"
JOYAH= "lerrr, xpela..bukan nye saya sorg je gurl dlm dunia ni..ramai lagi yg ade kat luar tu..
nanti kalau dah jumpe awek lain, jgn lupe inform kat saya taw"
LEMAN= "xmOla..nak tunggu awak juga..insyallah, kalau xde pape jd kat saya..heee"


LEMAN= "kalau nak tahu, semalam MELAH sms saya.. first time lepas kitorg break up..
dia tanya saya, saya syg dia lagi atau pun x!"
JOYAH= "Ou ye??? apa lagi yg MELAH ckp kat awak??"
LEMAN= "dia bercerita pasal hal lama kami..saya xberdendam dengan dia pasal apa
yg dah terjadi...saya terima..."
JOYAH= "emm, xpe2..jgn cte kalau awak xnak cte...not to worry ok =) "
LEMAN= "kalau dia tau, awak kawan dengan saya mesti dia ANTI dgn awak nanti an???"
JOYAH= "xdelaa....mula2 sekali is saya xrampas awak dr dia, kalau itu apa yg MELAH pikir kan..
coz kte dh jadi kawan since MELAH kenalkan saya pada awak masa korg still on lagi..eventhough masa tu status 'kawan' kte still not official, but we still dh kenal dl an?"


***p/s: sebenarnye MELAH tu kawan JOYAH, agak rapat jugalaa..LEMAN kenal JOYAH pun sebab MELAH yg kenalkan diorg.
.yela, senang ade kawan gf, takut ade pape nanti leyh cari kawan tu tanyakan pasal gf, ye x? hehehe***



sambungan....

LEMAN= "saya syg awak!"
JOYAH= "tQ"
LEMAN= "saya akan tunggu awak..itupun kalau saya panjang umur..
awak pon tahukan tuntutan kerja saya macam mana.."
JOYAH= "insyallah..."
LEMAN= "nanti kte msg lagi ea, ade keje sikit..I KILL U.."
JOYAH= "KILL ME??pastu saya dah xde dh..padan muka! =p "
LEMAN= "kill maen2 je laa cyg..jgn la pergi..ku mencintaimu..huuuuu~~"
JOYAH= "awak ni, demam ke?? merepek jer taw..."
LEMAN= "memang pon, demam cinta awak!!"


seterusnya....

JOYAH= "MELAH ade msg lagi??"
LEMAN= "ade,masih tentang hal lama kami.."
JOYAH= "masih marahkan dia??"
LEMAN= "kalau saya ckp xmarah, nanti awak kata saya sayang dia lagi....kalau cakap marah pula, awak engat saya berdendam..entahlaa...saya xnak tahu pasal dia dh"
JOYAH= "wOOppsss!! kemaafan...xniat nak wat awak mOOdy..sorry2"


LEMAN= "hujung minggu ni saya ade keje luar..saya rasa xsedap hati"
JOYAH= "urm..just becarefull ok.."
LEMAN= "yela..kadang2 awak ni mcm adik, kadang2 tu macam kawan,
dan kadang2 macam gf saya..time kasih.."
JOYAH= " wOw, 3 in 1..pakej lagi tu..hahahaha...saya hanya jalankan tugas sebagai kawan..itu sahaja.."
LEMAN= "dia ni suka main2 tau..saya ngah serius ni.."
JOYAH= "eh betol laa..mana ade saya main2.saya serius la ni..nak marah2 pl..huh!!"
LEMAN= "saya gurau je laa..jgn laa amik hati ye..dlm sesuatu hubungan tu mesti ade gurau senda, perselisihan, mesti ade pahit manis..barulaa best, heee"


LEMAN= "kalau saya dengar lagu KERTAS-Kekasih Yang Tak Dianggap,saya mesti engat awak"
JOYAH= "how sweet... =) tapi nape ek??"
LEMAN= "ntahlaa..lagu tu memang untuk awak..kawan2 saya mara kalau tengok saya main msg dengan awak..diorg xbagi saya couple2 lagi"
JOYAH= "diorg tau ke sape saya??"
LEMAN= "xtau pon...diorg tu kesian je sbb saya break up ngan MELAH..
nanti agak2 kalau rindu saya, dengar laa lagu KERTAS tu ye.."


sambung lagi....

JOYAH= "knape awak sayang saya??"
LEMAN= "awk takut saya bls dendam pasal MELAH kat awak ke??"
JOYAH= "eh xde laa sampai ke situ, tanye je..nak tau.."
LEMAN= "engat masa 1st time MELAH kenalkan kte dlm hp?? masa tu MELAH cte pasal awak..
dan saya tau, awak ni baik org nye."
JOYAH= "teeTTT, baiklah sangat...hahaha..biasa2 je saya ni..
jahat juga kekadang..jahat2 nakal gtu.. =] "



############THE END############


hmm, apa pendapat anda semua?? ape kesudahan LEMAN&JOYAH?? MELAH pl macam mana?? c'chemp pon xdpt nak agak ape yg akan jadi..sebenarnye, ade beberapa part sms yg xde coz, request drpd JOYAH...

Ou ye, c'chemp ade dgr ura2, ade yg nak cuba meneka2 sape kah empunya nama LEMAN&JOYAH....sampai ade yg rasa JOYAH tu is c'chemp...haih, jgn la begitu.. kenape korg rasa c'chemp pl?? haaa,mgkn korg musykil mcm mana c'chemp leyh dpt sms2 LEMAN&JOYAH an???

well, e2 rahsia kerajaan ye!! mcm yg c'chemp pernah kOba kan masa [part 1], sms2 ni c'chemp ade ubah2..which means, not totally 100% correct..BUT, c'chemp dh minta permission from JOYAH utk publish kan cte dia dlm blog c'chemp...krenye, b4 entry ni dipublishkan, JOYAH dah saring dl...mana yg dia xberkenan, xdelaa c'chemp masukkan..

so, dh clear ke??? kalau nak teka juga sape JOYAH&LEMAN, silakan...tapi jgn tanya c'chemp eh...secret mehhhh..hehehehe....

adiOsssssa!!




c'chemp

2 comments:

  1. hahahahaaha!!!!
    ak buntu!!!
    no comment!!

    ReplyDelete
  2. cehh...diam2 sudeyh!!! gagaga~~~
    cOver2... =p

    ReplyDelete